+40 742 772 511

Programări telefonice

Luni - Vineri

09:00 - 17:30

Sâmbătă

09:00 - 14:00

Dotări

Cabinetul stomatologic Bivol Dental  este conceput pentru a asigura starea de siguranță și confort atât a pacientului, cât și a medicului stomatolog

Dotări - Echipamente și Tehnologii

Cabinetul stomatologic Bivol Dental este conceput pentru a asigura starea de siguranță și confort atât a pacientului, cât și a medicului stomatolog. Dotările cabinetului includ echipamente și tehnologii de ultimă generație care permit execuția cu precizie și în siguranță a intervențiilor medicale. Uniturile dentare, asistate electronic, creează condiții optime pentru executarea tratamentelor stomatologice. 

X-SMART PLUS

Tratamente pe canale cu aparatură computerizată și ghidată pe monitor – X-SMART PLUS ( S.U.A.). Datorită simplității sale în utilizare, mobilitate și vizibilitate excelență, X-SMART PLUS permite medicului stomatolog concentrarea asupra pacientului și asupra tratamentului de canal.

PROPEX II

Determinarea poziției și lungimii canalelor – PROPEX II (Elveția). Ecranul color și mare permite vizualizarea corespunzătoare a înaintării pe canal, localizarea vârfului în majoritatea condițiilor, chiar și în cazul interferențelor cu alte aparate din cabinet. Este un aparat automat și nu necesită calibrare.

Lampă de fotopolimerizare VALO

Obturatii cosmetice și rezistente cu nanocompozit și sistem de polimerizare – VALO (U.S.A.). Lampa de fotopolimerizare se utilizează pentru orice material fotopolimerizabil și permite fotopolimerizarii rapide, sigure și eficiente. Are trei moduri de lucru diferențiate după puterea de lucru.

WHITE SMILE

Albire profesională cu tehnologie LED de mare putere – WHITE SMILE (Germania)
Albirea dentară profesională are ca scop eliminarea petelor de pe dantură, asigurând o dantură mai strălucitoare. Beneficiile pentru pacient se concretizează prin faptul că îți dă încredere să zâmbești cu fiecare ocazie, îmbunătățind imaginea personală.

KaVo DIAGNODENT

KaVo DIAGNODENT (Germania), permite sondarea fisurilor în formă de picătură și măsurarea prin fluorescență în zonele cu acces redus. Rezultatele sunt precise și deoarece nu sunt necesare radiografii, pacientul nu este expus la radiații X. Sonda exploratoare nu zgârie suprafețele dentare, examinarea este simplă, rapidă, nedureroasă, fiind o metodă ajutătoare pentru diagnostic extrem de sigură. Detecția precoce a modificărilor patologice, de exemplu leziuni inițiale, demineralizare și schimbări ale structurii smalțului, carii fisurale, permite efectuarea de tratamente minim-invazive și conservatoare ale dinților. Rată de success – 90%

KaVo EXPERT LASE

Laser cu spectru larg de utilizare – KaVo EXPERT LASE (Germania). Laserul KaVo EXPERT LASE este recomandat pentru mai multe tipuri de tratamente în chirurgia orală, endodonție, în tratamentul infecțiilor bacteriale, în periodontologie. Beneficiile pentru pacient sunt: mai puțină durere și traumatismul post-operator mult redus. Țesutul din jur este semnificativ mai puțin deteriorat comparativ cu intervențiile convenționale, adică mai puțină sângerare, protecție efectivă împotriva infecțiilor și vindecare rapidă, in câteva zile.

Autoclav sterilizare EUROPA B EVO

Proiectat în conformitate cu standardele și directivele europene, EUROPA B EVO poate steriliza orice tip de material (sticlă, plastic, cauciuc, metal), corpuri cavernoase (turbine, aspiratoare) și materiale poroase. Camera de lucru este din oțel inoxidabil și este echipată cu filtru bacteriologic.

Autoclav iClave NSK

ICLAVE reprezintă unul din cele bune echipamente de sterilizare din domeniu. Realizat cu materiale și componente de ultima oră, echipamentul iClave NSK combină performanțele cele mai avansate pentru instrumentele de sterilizare cu un design compact și elegant. Aburul săturat poate ajunge în micro-mecanisme și pe toate suprafețe interne și externe pentru a efectua sterilizarea. În conformitate cu standardele în domeniu, sistemul iClave are 2 programe de testare: Bowie & Dick și testarea vacuum. Datorită acțiunii fracționale a pompei, iClave trece cel mai dificil test pentru verificarea capacității de sterilizare și a procesului de sterilizare în autoclav: testul Helix.

KaVo QUATTROcare PLUS

KaVo QUATTROcare PLUS oferă viteză maximă și ușurință în utilizare. Datorită sistemului de mentenanță KaVo QUATTROcare, KaVo a stabilit standarde de eficiență în întreținerea pieselor.

Sistemul inovativ KaVo QUATTROcare PLUS vă oferă:
Rigurozitate incomparabilă, economie și ușurință în utilizare. Dezinfectarea și sterilizarea instrumentarului, utilizarea produselor consumabile de unică folosință, respectarea cu strictețe a proceselor de asepsie și antisepsie sunt garanția faptului că în cabinetul Bivol Dental nu există motive de îngrijorare în ceea ce privește riscul de îmbolnăvire prin afecțiuni transmisibile prin sânge și salivă.

Sterilizarea în 3 etape:
– Cu echipamente asistate electronic și computerizat
– Cu autoverificare și testare a calității sterilizării
– Mentenanța pieselor de lucru Kavo QUATROcare PLUS (Germania)