+40 742 772 511

Programări telefonice

Luni - Vineri

09:00 - 17:30

Sâmbătă

09:00 - 14:00

Angajamentul nostru

Calitate, profesionalism și garanție – acesta este angajamentul nostru pe care dorim să-l oferim tuturor pacienților noștri.

Calitate, profesionalism și garanție

Calitate, profesionalism și garanție – acesta este angajamentul nostru pe care dorim să-l oferim tuturor pacienților noștri. Intenția noastră este ca fiecare pacient să simtă încredere, siguranță și confort, iar cabinetul Bivol Dental să fie pentru un loc unde frică de dentist este înlocuită cu bucuria de a fi sănătos!

Tratamentele și intervențiile stomatologice sunt efectuate cu ajutorul aparaturii și echipamentelor de ultima generație din dotare și urmăresc efectuarea lucrărilor fără durere sau disconfort traumatic pentru pacient.

Realizarea tratamentelor stomatologice se face într-un timp mult mai scurt, într-un mediu sigur și steril și la un nivel excelent de calitate. Tratamentele sunt non invazive, fără durere sau disconfort traumatic, iar recuperarea este mult mai rapidă.

Medicii stomatologi sunt bine pregătiți profesional și au experiență să lucreze cu aceste aparate performante, astfel încât rezultatul obținut să fie la nivel de excelență. Calitatea și acuratețea tratamentelor efectuate, profesionalismul și experiență membrilor echipei, vin să completeze garanția pe care o acordăm tuturor lucrărilor noastre.